Foto- en videografie

Fotografie, die jouw lifestyle representeert. Sfeerbeelden voor je website, voor je merk strategie en identiteit. Nieuwe foto’s nodig voor de website? Een aantal nieuwe collega’s op de zaak of gewoon tijd voor een groepsfoto en een aantal profiel shoots, alles is bespreekbaar. Professionele foto’s zijn onmisbaar voor goede communicatie. Heel specifiek ingezoomd of juist een heel breed totaalshot, je kunt met ons alle kanten op. Laat onze fotografisch onderlegde experts jou adviseren over de beste foto’s. Wij verzorgen jouw bedrijfsfotografie van begin tot eind. Gelukkig hebben wij ervaring op dit gebied.

Een goede bedrijfsfilm kunt u breed inzetten voor de marketing van uw bedrijf, product of dienst. Denk aan uw eigen website of Youtube, maar ook op TV, een beursstand, evenementen, bij de receptie, in de wachtkamer of in een presentatieruimte. Wij maken professionele bedrijfsfilms met impact. Masterminds creatieve aanpak zorgt ervoor dat u uw bedrijf optimaal kunt promoten en presenteren!

Fotografie
Nieuwe fotos nodig? Wij verzorgen graag de fotoshoot.

– Uurtarief € 85,00

Aantal foto’s + Nabewerking
– € 8,50 per foto (1 – 19 stuks)
– € 7,50 per foto (20 – 39 stuks)
– € 6,50 per foto (40 – 79 stuks)
– € 5,50 per foto (80+ stuks)

Inclusief 1x verbeterronde

Videografie
Snel. Fullscreen. En super professioneel gemaakt. Vanaf € 850,- kun je bezoekers visueel overdonderen met een video van 45 – 90 seconden.

contact

Heb je een vraag over een van onze diensten of wil je simpelweg weten wat er mogelijk is? Wil je weten wat het kost om jouw droom te laten ontwikkelen? Vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op! Natuurlijk geheel vrijblijvend!

Eén contactpersoon voor al je wensen. Laat je adviseren door één van onze specialisten. Ieder project start met de juiste voorbereiding en advies. Al onze specialisten zijn grafisch en/of technisch onderlegd. Monteren, ophangen, beletteren of plaatsen. Wij van Mastermind doen het allemaal!

HIER VIND JE ONS

Westplein 12
3016 BM Rotterdam
Alleen op afspraak
M. +316 432 33 221
E. info@masterminddesign.nl